Alahan 14 week

Normal ke bila dah 14w 6d dah xde alahan . Rasa sihat mcm xmengandung. Biasa pagi pagi akan cramp di bhagian ari ari ni xde dah. Sy first mom

4 Các câu trả lời

same.. msuk trimester ke2 bhgia.. mkn byk, pastu dah boleh buat kje umah mcm bese.. da boleh uruskn ank2 mcm bese.. prut pon da start npk ckit..

8mo trước

ye sis. semalam pergi scan alhamdulillah bby sihat. normal je. sy risau sbb penah gugur

normal je awak, kan dah masuk trimester ke2, sy pun camtu juga alahan start stop 12week

Normal kot sis. Sy msuk 13w alahan trus hilang 😂 xde rse bloated mcm slalu dh

8mo trước

tula. kadang kadang terpikir anok dlm perut ok ke x erh 😂

normal ,