Kaki bengkak/ sembab

Normal ke baru 21weeks kaki dah sembab? Tapi takdela over sangat, risau sebab makcik cakap macam dah tunggu masa je 🥲🥲 #seriusnanya #firstmom #ingintahu

15 Các câu trả lời

Awal juga tu kaki dah bengkak. Nanti checkup boleh tanya nurse ya. Saya dua2 pregnant kaki bengkak start 37 & 38w.

sya 27 week kaki masih okey... ada juga dgr pasal kaki bengkak ni... sya pn first mom jd xpasti...

Nurse pesan kalau kaki bengkak, time tidur tinggi kan kaki. Letak bantal bawah kaki. 😁

normal je.. baru 21weeks.. pnjg lg masa nk beranak..

macam sy pun bengkak awal..tapi 38w baru bersalin..