normal ke?

normal ke baby susah sedawa? anak saya dari lahir susah sedawa tapi dia kuat kentut 😂 maaf bertanya #firstbaby #firstmom

2 Các câu trả lời

berapa bulan dah tu baby? normal nagi saya. sebab baby saya dah membesar sikit ni baru lah kerap dengar dia sendawa. kalau masa newborn, susah. jenuh menepuk 😂 tapi sama la, kentut memang power.

2y trước

skrng dh 3 bulan dri newborn susahh tp kentut power kalah org besar 😂

Normal tapi still kena bagi sendawa dulu risau susu terjeluak kalau lepas bf terus baringkan

2y trước

selalu bg dia bersandar .. tp tkpernh muak ke apa di okey jee