BABY NAK MASUK UMUR 3BULAN

Normal ke baby nak masok 3bulan kerap muntah lepas menyusu? Terkadang tu bru susu dlm 1onz then muntah memancut and keluar ikut hidung jugak. Lepastu menangis nak susu balik then susu macam biasa. Im mom fully fm. Tapi baby ok je. #ingintahu #newmom

2 Các câu trả lời

kalau jeluak/muntah sikit tu normal je , kalau jeluak/muntah banyak sampai keluar ikut hidung tu xnormal samada bby elergik susu / kembung & ada masalah dgn perut dia . Kalau berterusan kena pegi cek kat klinik & tnya doc susu apa yg sesuai untuk ank . Kdg bby ni kita je nmpak ok tapi dia xokay sbb dia xbleh nk bgitau xselesa kat mana2

5mo trước

Tulaa. Risau pulak. Nanti kita bawak baby pergi klinik. Terima kasih bagi explanation yg cukup memberangsangkan.

x normal awak.. slalu jd ke? anak sye jeluak pn tyme dlm pantg je.. lps tu da ok..

5mo trước

Xselalu. Start umur bby 2bulan muntah memancut. Sebulan dlm 4x centu. Ada 2x tu dia muntah keluar lendir. Tulaa, mmg nk bawak pergi klinik check. Risau🥺takut susu fm dh xserasi dgn baby.🥴