Najis baby 3 month..full breastfeed

Normal ke baby berak ade merah2 macam ni? #firstbaby #pleasehelp #ingintahu

Najis baby 3 month..full breastfeed
2 Các câu trả lời

kalau ada keluar darah better g klnik jumpa doc pakar tuk buat pmeriksaan..mg ank cpt sembuh..aamiin .oh ya puan lg satu puan nnti blh tak tukar pic ni set nsfw tuk blurrkn pic ni.. sbb kdg ada user yg tgh mkn akn skroll tgk apps ni... ada juga yg pregnant dorang snsitif tgk gmbr mcmni..hrp puan dpt bg kerjasama ye pd semua user yg ada..maaf jika kata2 sy ni mnyinggung perasaan puan ..may Allah alwys bless u..aamiin

2y trước

sm2 kasih 😉

macam tak normal,pergi klnik segera