Normal ke baby 29 week doc cakap kepala agak besar 2 minggu and berat dari week pun agak besar 1.4kg

Normal ke baby 29 week tp kepala and berat besar 2 minggu

7 Các câu trả lời

Sama dengan sya jugak. Slama ni checkup dekat klinik sya slalu checkup tu normal je ukuran. Tiba2 pergi klinik 'S' ni ukuran kpala smpai besar 3minggu hahahaha. Sya dh buat detail scan masa 20w semua ok normal je. Ni nak pergi compare lagi ahad ni sbb checkup 28w. Sya rasa normal je tu. Asalkan sihat je kadang bacaan machine tu tak sama ada lari sikit. Jangan risau sis 🥰

2y trước

Sama la sis buat detail scan ok je dah refer pakar pun doc kata masih dlm ukuran normal lg tp kk selalu buat sy risau ..

normal. masa first child doctor ckp kpala baby besar tp lahir normal je. mcm kita nampk lah kepala orang lain2 ada lonjong ada bulat ada kecik ada besar dia ikut genetik kalau kita hudband n wife jenis kepala besar sikit so ada possibility anak kita pun mcm tu.. as long dlm otak tu xda cecair so xperlu risau sgt. ok

2y trước

Sy mmg over risau sis klau doc ckp mcm tu smpai xleh nk lena tido terpkir2..insyallah doa yg baik2 je kan..

sy pun 29w, baru scan td berat baby 1.3kg..doktor ckp kepala baby besar tp still dlm average. perut baby pun pun besar tp dlm average jg, sbb sy kuat mkn 😅...skrg sy tgh on diet 🤭

2y trước

Yup btl doc pun ckp still dlm average sis tp kita kdg2 dah pkir jauh.

Sama saya 28 week scan kata kepala baby besar smgu tp yg lain normal. Hrp xde sangkut gdm la.. hr ni mnm air gula

Saya pun kepala baby besar 2 minggu, tapi sono cakap tu keturunan/genetik. jadi tak ada masalah

2y trước

Tulah iktkn ayah dia mmg kepala mcm besar and anak no 3 sy

Sama 😅 tapi kepala je besar 2 minggu. yang lain semua tak banyak beza dari minggu sebenar.

2y trước

Takde, dia tengok graph pembesaran. dia kata masih normal.

sy baru scan td 29w berat baby 1.2kg. doktor cakap normal