Baby 2 bulan tidur sekejap sekejap

Normal ke baby 2 bulan tidur sekejap2 je siang hari? Kadang tu 20-30 min. Ada tu 1 jam. Malam tidur lama, tu pun tidur agak lewat. Dah cuba tenangkan dia dulu. Bagi puting ber bedung buai apa semua tapi still tak nyenyak. Ada tak yg ada masalah mcm ni? Sy pening xthu nak buat cmane

9 Các câu trả lời

Kita lalui hal yg sama sis😅 tp kalu fikir balik nasib baik dia tido kejap2 waktu siang bukan malam kalau tak jadi panda la kita.. malam elok je tido lama

anak saya dua bulan pun mcm nih. tpi sy bersyukur biar dia tidur kejap2 waktu siang. dari tidur kejap2 bila malam. law malam, jadi panda saya.

Ank sy pun mcm ni, siang paling lama 2jam. Selalunya main2 30min-1jam. Malam mmg lena bgun 2-3jam sekali susu shj.

anak saya pun sama jgk.sy ok jer siang tido sekejap²janji malam tido lama.

anak saya yg sebulan lebih pun mcm ni..pening maknyee

anak sya 1bln 28 hari, tidur skjap2 tidur ayam penat dibuatnya

Anak sy pun sma mcm ni 😢

Sama jugak 🥲 pening da.

ank sy pon mcmtu sis