40 minggu berat anak 2.9kg je

normal ke anak macam kecik 2.9kg je padahal dah 40w dah hmm.

10 Các câu trả lời

Estimate je tu.. mcm sy, last scan 3kilo keluar nye 2.72kilo je.. tapi senang je keluar, 3 kali teran😄 ok la tu sis, berat mcmtu just nice..

Sama lebih kurang sy sis. Dah 40w berat baby 2.8kg je. Skrg masih takde tanda and kene serah diri 20hb nnti huhu

saya scan 36w3d kemarin doc kata 3kg ... tp selagi doc x kata apa tu kira normal la tu ...😅

Okay je sis... berat waktu scan tak 100% betul.. plus minus dalam 300g-400g bila bby kluar..

Sis jngn risau.. nnti bby kluar x sme berat dngn scan .. mesti 3kg ke atas ye..

okay lah too ...besar ii nanti payah nak keluar ...itu kira normal lah too

hmm saya haritu time scan last kt ward 2.8 sekali keluar 3.37

okay lah tu sis ...nanti senang nak keluar

saya bersalin 40w3h baby 2.75kg

normal sy ank 2.6kg