Gerakan halus

Normal ke 9 week belum rasa mcm ada sesuatu dalam perut? Gerakan halus or denyutan ke. Hmm sebab saya takde rasa apa2 #seriusnanya #ingintahu

4 Các câu trả lời

Normal, sbb janin terlalu kecik. Sy 13 weeks pun belum rasa ap2. Dr dkt KK cakap 18 ke atas baru dapat rasa

Normal, sy 4 anak semua 20w ke atas baru start rasa sikit2.. Lagipun bdn jenis berisi sikit sy ni🤭

normal awak..biasa 16w atau 18w ke atas baru rasa tu pun slow sgt..rasa mcm geli2 je..

normal awak, baru lagi tuh. nanti 16w keatas ,inshaAllah dpt rasa . ☺️ .