Badan Gatal

Normal ke 37minggu keatas badan jadi gatal2 naik ruam merah?

8 Các câu trả lời

sama 37w 1d gatal n merenyam yg amat dekat celah2 bedah nak tidur jadi tak selesa puas sapu lotion bby sama je 😂 ingatkan saya sorang je kna rupanya ramai geng dia jadi ketagih nak garu dan garu lagi yg gatal2 bijik2 air yg jahat tu dia jadi makin merebak

Saya gatal gatal and miang jugak 37w ni lagi lagi waktu malam. Kadang elak garu takut berparut saya mandi je terus baru lega. Pastu kene pasang aircond jela utk tak gatal. Tapi nurse saya kata normal gatal gatal. Nirse cuma pesan banyak minum air jee.

maybe normal,, sy pun 37 mnggu 2hari betis ngn paha naik ruam merah.. wlaupun lps garu xhilang rsa gatal.. msih nak bergaru lagii dn lagii

Sama la sy pon 37w 5d, gatal kt tangan, muka, leher. Sampai bengkak2 muka. Ujian sungguh 😂. Harapnya lepas bersalin ok

Tak pasti normal ke tak tapi saya pernah alami. Elak pakai sabun anti bakteria kerana ia akan mengeringkan lagi kulit.

saya 31 ada gatal2 sis tapi karang dah okay sikit sebab dokter bagi lotion , kata dokter hormon n itu normal

kan sy pun sama gatal naik ruam kdg2 naik bijik2 air dgn alahan muntah 😞

sy pun mcm tu tapak kaki dan tapak tangan je yg naik ruam.. mcm ezima.