34 week sakit di bahagian ari2

normal ke 34 minggu dah sakit kat ari2 and celah kelengkang tu? nak bejalan pon susah sbb terlampau sakit.. ke kena pegi klinik untuk check?

2 Các câu trả lời

better pegi hospitaal terus kalau prgi kk, kk pun sarankan direct ke hospital. sy dh 3 hri thn skit lpstu sy prgi hospitwl xpsl2 kene mrh sbb biarkan j3 sakit tu berterusan. sekali pakej baby mengeras lama. hrni dh hri kedua sy kena ward sbb makin lama makin skit bwh perut ni. dr ckp bila2 je blh brnk even jalan xbukak lg..

same ngn sy , sy 36 minggu maybe normal kot sebab baby da masuk laluan