Muntah muntah

Normal ke 32 weeks muntah muntah? Sy dah dua hari muntah muntah, lepas makan je muntah balik semua makanan. Kalau minum air masak , muntah air masak. Kalau makan buah, muntah balik buah. Kalau tak makan apa apa muntah cecair warna kuning yg pahit tu.

5 Các câu trả lời

kalau muntah non stop, makanan or minuman xboleh masok . better pn pergi jumpa dr untuk check . sy aritu trimester ke 2, sy muntah non stop air masak pun xboleh minum . check urine sangkot xberapa cantik . terus klinik hantar hosp kena masok ward . 😮‍💨

puan ada trslh mkn pape x??jika muntah puan tak ok..minum air kosong tak ok muntah semula dan makan pape muntah .better g klnik n chck..tkut alami keracunan makanan..mg dpmudahkan segalanya amiin

saya baca,ada orang dia start alahan pd trimester 2 ada juga start pada trimester 3. Puan dah ada alahan ke pada trimester 1 sebelum ni? Apapun better rujuk dr untuk kepastian

sama, saya baru masuk 32w ni muntah muntah jugak skrg. pelik rasa kejap kejap rasa mual mcm 1st trimester dulu.

kite sama.. dada rasa pedih je mcm mknan sekat kt dada 😭 tido pun tak selesa