21 weeks ngilu geli

Normal ke 21 weeks ade perasaan ngilu cm geli mcm tu nk tidur pun xsenang adakah itu baby bergerak? #ingintahu #firstbaby #firstmom

2 Các câu trả lời

sy tngh alami, nak masuk 21week ni,bila tahan nak kencing tu kannn, rsa geli² nyiluuu 🤣🤣 mungkin bby yg tendangg,ddy dia tngok gelagat sy ulang alik tandas pun gelak ja🤣siap cakap dngan bby, knpa buli mmy ni 🤣🤣

normal tu mcm sy skrg tgh mengalmainye.hahah layankn je.kdg2 smpai nak munth rasanye.tp seronok aw.hahah smbil2 bercakap dgn bby dlm perut dia boleh dah dgr..🥰

2y trước

Saya cakap dgn dia baby diam2 mummy nak tido pls hahahha ngilu sgt betul2 rasa geli