Mual & kurang selera makan

Normal ke 19 minggu masih mual-mual? Bukan makin pulih.

2 Các câu trả lời

Normal. Semuanya bergantung pada individu. Ada yang tak mual langsung, ada yang mual dari mula pregnant sampai hujung pregnancy. Ada yang kejap ada kejap takde. Be strong 💪Tipsnya elakkan dari berlapar. Makan on time. Jangan skip makan. Elakkan makanan berminyak dan pedas. Makan dengan kerap dalam kuantiti yang sedikit.

normal sis, saya anak no.1-2 start 12w hingga 32w alahan on off..anak no.3 skejap saja alah...mai no. 4 19w pun masih alah dr mula2 lekat perut smpau skrg..doc pn kata manja sikit kalini