19 minggu kedudukan baby songsang

Normal ke 19 minggu kedudukan baby masih songsang ? Berapa minggu ye kedudukan baby akan pusing kepala di bawah ?

21 Các câu trả lời

baby sy 19 weeks haritu kepala kat bawah kaki kat atas , mmg baby pusing ii yer . itu normal

Jgn risau .. sy 30 weeks baru baby pusing bawah😊 klu below 30 weeks ni jgn risau ..👌

in shaa Allah msih ada ms lg tu ..lg pn br 19 week kan .mg dpmudahkan segalanya amiin

Masa sy scan 19w pun songsang, bila scan masa 31w dh berpusing kepala kt bawah

awal lgi tu 19 minggu..kalau dah msuk 30weeks keatas bru boleh mula risauu

saya 28mnggu pn mmg kepale dduk atas..skrng 30weeks dh dduk bawah

Awl lg tu 19weeks nk kata sonsang. Bby akn turun naik sllu

ikut suka bby , xkisah pon. 36mgg br kisah

normal..ada masa lg nak pusing

36mgg br bby fix