17 minggu

Normal ke 17 minggu perut masih kecil n kalau baring perut masih rataa saya risau n belum rasa gerakan baby #firstmom #firstbaby

3 Các câu trả lời

normal je sis. sy pun sama sbb jenis kurus xde lemak dh nk msuk 20w. tpi 16 weeks sy dh rse baby gerak n now aktif sgt2.

Apa yg awk alami tu semuanya normal. Yg penting bila pi checkup dktr/misi cakap ok, means ok je

Masa baring, puan cuba rasa perut. Mesti ada rasa mcm keras2 dan berbukit sikit bentuknya.