Susu badan

Normal kah baby umur 2 m .. Minum susu bdn almost 3 oz.. Saya takut overfeeding.. #2month #brestfeedingisthebest

4 Các câu trả lời

Baby sy baru masuk 2 bulan dah minum 4oz. Takut jugak dia over feeding tapi susu ibu cepat hadam. And dia pun nak membesar. Selagi dia tak muntah teruk tak apa sis. Doktr pun cakap bagi je ikut demand baby

Normal sis... Nnti mkin naik bulan, sukatan oz tu pon naik...tp ank saya da 7 bln pon.. Still minum 4 oz... Ikot demand baby...

normal..baby saya pon since 2 months selalu 2.5 or 3oz..

Normal