35 minggu 4hari

Normal ka rasa sakit pada bahagian perut(ari ari).. macam rasa segugut macam tu.. kerap sangat sakit.. adakah tanda tanda hendak bersalin.. minta jasa ibu² dalam nie.. First baby

3 Các câu trả lời

downlod apps kira contraction sis, ikutkan masih awal sbb tak cukup bulan lagi baru 35weeks tapi kene alert, kot² baby nak keluar awal

Klau sakitnye konsisten x de stop dlm 1 hri mgkin tanda2 nk bersalim

sy pon sis kjp ok kjp x .. uhh tp x ad tnda lgi

3y trước

tapi klo bby asik mengeras je lepas tu hilang....dengan pingggang pon sakit hilang...mcm mne yeee