Darah lepas seluk

Normal ka lepas seluk akan kuar darah ? Pagi tadi ada keluar warna coklat + lendir lepastu keluar darah sikit , lepas ke hospital tuk cek laluan , lepas seluk terus keluar darah banyak . Tanya nurse , diorang kata normal . Tapi risau sebab keluar darah mcm period 🥲 Diorang kata selagi mana tak kontraksi ataupon pecah ketuban baru datang semula .

2 Các câu trả lời

smela sis sy dtg pac sbb keluar lendir darah, pstu lps seluk dr cek tkde bukaan, dr suh balik rumah dlu tnggu contraction

normal awak. sebab dorang check bukaan kita.