Sakit perut

Normal ka kandungan 17minggu tapi perut rasa memulas rasa mahu mbuang air besar,tapi tidak juga?Tetiba pulak sakit.

2 Các câu trả lời

Selagi x keluar titisan darah , takpe je. Normal. TAPI kalau ragu2 , better pergi emergency lah. Check . Kot2 baby xcukup oksigen ke . Pastikan tidor mengiring ke kiri. Jangan selalu baring terlentang. Rasa macam nk membuang, tp xkluar . Itu normal. Jaga pemakanan jugak ye. Kadang2 tu angin dlm badan. Ada lah tu badan awk xleh terima mknan atau minuman tu jd angin2 . Sy pernah rasa. Sy ingt balik apa yg sy makan, lpstu mark lh .Tkleh makan dh lain kali . Gitu .

ade buat kerja berat ke?