Anak lambat berjalan

Normal ka kalau ank kita dh umur 1 tahun 2 bulan lambat berjalan

8 Các câu trả lời

InshaAllah normal ja sis. Setiap perkembangan baby tak sama. Anak saya nak masuk setahun 3 bulan ni pun masih belum jalan. Memapah laju je tapi bila lepas tangan terus terduduk. Kakak dia dulu 10 bulan dah jalan. Setahun 3 bulan dah berlari dengan kasut cotcet cotcet dia dalam mall 😅

normal, pkembangan baby lain2x kan. kalau kata dia dlm fasa meniti, kira tak lama da tuh. awak bole ajar dia slow2x.

normal, ank sy 1y 2m baru brjalan2 jatuh, skrg dh 1y 3m tak jtuh tpi goyang2 lagi hahah

5mo trước

skrg ank 1thun 4 bulan baru stable , mcm mana ya nk ckp dukung ank je ,sbbnye jalan tak slmt nk lepaskan dia , dduk umah flat ,kotor lagi ,lepaskan pun mmg dlm rumh je ,kdg2 org brckp tak pkir

sempat lg nk ajar. klu dh 1y6m masih xblh jalan tu yg dikira lambat.

Normal je mummy jgn risau oky setiap anak lain2 pekembgan ….

normal mom..ank sy masuk satu tahun lbih bru pndai jln...

Normal ja. Ank sy 1 tahun 4 bulan baru jalan.

sama ank sy pun blum jln jgk