baby 8bulan

normal ka baby berak 3 4kali ..boleh jadi ka baby berak banyak kali berat dia susah naik? .baby tak cirit cuma lepas makan or menyusu dia berak ..dia mnum susu badan#ingintahu #bantujawab

1 Trả lời

normal. saya rasa takde kena mengena, sebab anak saya jarang berak pun berat susah naik 😅 okay tu, pencernaannya bagus.

4mo trước

Alhamdulillah kalau takda kena mgena ..saya risau baby sya byak kali berak n berat badan susah naik walaupun sebelum ni memang susah naik pun😅 .