perkembangan anak

normal ka anak 3 tahun kerap menjerit… anak sy speech delay kerap btl mnjerit smpai sy pun stress dy mnjerit.. ibu2 ada tips ke nk kawal anak gini🥺😊#SeriusTanya

6 Các câu trả lời

mcm ank aku speed delay 3thun...klw satu2 perkataan dia twlh..mcm abc 123 dia hafall...😅..cuma tulh..suka jerit2..kdang aku pn stress kelakuanya...tp sbar je lhh..mybe fasa drg membesar kott😅😅...

lbh kurang ank sye la 3y, blh dkatakan tiap2 hari mesti ade drama die menjerit2 tu. tp anak sye x speech delay. stress mmg stress sis, tp sye rse normal kot fasa umur mcm ni 😂..

normal sis..🥲ank sya pn 3y speech delay..suka mnjerit..bila sya tgur mak sya pla mrh sya🤣dia ckp biarkn je ank tu jerit2 mmng mcm tulh bdk2 nk bsr..lgi rsau klau dia tkde klur suara lngsung

Normal sis, anak dlm umur lingkungan 1-4 tahun masih menjerit tu normal, selepas 4 tahun tu kena risau. Takut dia ada masalah apa2

normal sis... anak sy 3 thn, 2 thn & twin 6m. bila bergabung menjerit tu, sy hanya mampu redha je 😂

Tgh test sore tu sis