Perut asyik mengeras

Normal ka 36week perut asyik mengeras+sakit pinggang mcm sengugut tpy pergerakan baby dh cukup 10#ingintahu #pleasehelp #firstbaby

2 Các câu trả lời

pantau tanda lain jugak .. skit pinggang tu pantau dlm 1 jam brapa kali dtg .. kalau kerap trus je ke hos ye .. kalau sis cari kawan sembang meh laa join gp sya☺ https://chat.whatsapp.com/EMk5mVz8up3LyVIASI5it1 kalau x dpt masok boleh pm sya ya 01151293593

jaga2 tanda2 nak bersalin..baik refer doctor utk check up & consultation