Salam ibu2

Normal je kn klau ank start brjln..jalannya terkengkang? Ke x normal? Rsau jga sbb org asyik tegur je knpa jln terkengkang? Ank bru 9 bulan stngah tpi dh berjalan..biasanya bdak umr brpa dh biasa jln tk terkengkang?

13 Các câu trả lời

normal sis...abaikan ja org yg tegur tu...nti insya allah anak akn jln mcm biasa jg tu...mcm anak sya ppn...ptama kali blajar bjalan pun tkengkang jg tp skrg jln mcm biasa sda....nda sda tkengkang jln....

normal je sis anak saya pun mcmtu juga masa first baru belajar jalan nanti dah 2thun dia okwy mcam ank sy org tgur je napa jln gitu lst ok

sy tgk kebanyakan baby mmg akan jalan kengkang. tapi lama2 akan ok sndri. dont worry. tpi kdg2 sakit hati kan org ckp mcm2 pasal anak

Normal sbb dia nk imbang bdn…kalau ank sy bkn setakat terkankang je sekali senget2 mcm ketam dh jln nya…

normal sangat awak. lain kali orang tanya, jawapannya, sebab budak baru dapat kaki 😉

normal je sis. bagi anak main push bike / kuda tolak2 tu. bagi dia pandai balance badan

normal..sbb bb nk seimbangkan badan dia.org y tego tu dpt kaki terus jln lurus ke

normal ank br nk bljr imbang bdn . nti lelm dia okla .in shaa Allah

normal sis kalau baru pandai nak berjalan. lama² nanti ok la

Normal sbb baru mula berjalan. Nanti 10 bulan dia nampak ok