pregnant

it is normal if the baby weight just 2kg at 35 weeks pregnant?

348 Các câu trả lời

Normal sis sy 35week baby 2.8...ank sulung haritu 36weeks 3kg lahir 41weeks 3.8kg hihi

skrg sy 35w scan td berat bby 2.7kg agak bsr huhu. 15/6 due. rasenye brsalin awal kot

Sye bsalin mse 35 week berat bby 2.65kg doc scan ckp maybe 1kg but lahir je hmpir 3kg

Sy 1.9kg je 35 weeks... Sonsang plk tu.. 2 minggu lg if still sonsang kena p hospital ..

5y trước

Sy ank frist kua 36w 4d..... Bert 2.6kg...alhamdulillah tk de ap2 mslh

saya 35w4d berat baby baru 2.17kg , pening fikir tkut baby kecik 😞

Sy 36w bby 2.6kg doc ckp ok jer... Insyaallah sis. Xdepape tu.. Doa yg baik2 saje...

Sy 31week berat bby 1754g je....skrg Dh 35week xthu brt baby bpe

saya 35weeks baby 3.3kg😰 smpai dokter ckp baby besar... semoga selamat utk kite semua...

3y trước

sma lh sis. dia sarankn utk czer hmm. aritu 32weeks dh 2.6kg

Sy scan last week 34w 2.39kg..normal kut, doc ckp ok..sy doc plan bersalin sebelum 38w..

4y trước

Sama laaa...raya pertama dh kna induce

saya pun baby kecik..tapi doc kata ok kecik tapi membesar ..saya pun x paham..hehe