pregnant

it is normal if the baby weight just 2kg at 35 weeks pregnant?

348 Các câu trả lời

Normal sis.sy masa preggy berat baby 2.8. last2 kuar 2.3 je ... Pun normal sbb sy jenis ketot 😅

Saya 35 weeks, 2.1kg..scan umur baby 33weeks..next week app dengan pakar..baby iugr..harap2 xkena serah diri

4y trước

Sye lgi 2 hari kne jmpe pakar(35week), doc nk pantau berat bby.. Sbb time 33 weeks aritu berat bby 1.8kg je.. Harap sgt xde ape2.. Dlm tempoh 2 mggu ni sye dh mkn byk2 dh😅

35 weeks gak.. scan berat 2.6kg..tp baby sy tk nak pusing lg...😅😅 doc bg tempoh smpai next week je..

4y trước

alhamdulillah dh selamat bersalin czer 36weeks jumaat lepas... air ketuban kurang n baby breech. terpaksa czer terus.

Normal je...jnji 2kg ke ats ms bersalin...35w 2kg ok la nnti akn naik lg...mine 2.17 @36w dh brsalin

35 weeks berat baby 2.4 only docktor cakap ok aje tapi risau juga sebab Kena bersalin awal gdm

3y trước

sy pon gdm..mkn ubt..kna bersalin time 38w..skrg dh 35w,2d..

the 2nd one is 2.7 kg at 35weeks.. normal kot if 2kg .. sbb my first baby 2.5kg l..bila delivered 3.6kg

5y trước

Bcause my baby scan bru2 ni 2.2kg in 35weeks.. Sy pla risau 2.2 tu low sgt.. Rupanya bgini pla

saya 34week scan bby 1.9kg .. esok scan 35week xtau la brp .. tiap2 minggu ulang alik jumpa pakar

Sy 34w baby 1.9kg.. Doc ckp dont worry as long berat baby naik every weeks😉

Kecik xpew, xsusah sgt nk lahir baby sebb kecik, nnty baby dh kluar dy besar lr tu..normal sis

Saya 35w dah 2.6kg.. Tapi doc cakap +- 500g lebih kurang.. Bukan betul2 2.6kg..