Rindu baby.

Normal eh ibu² hamil ni rasa rindu kat baby dalam perut? Rindu over kadang rasa sebak nya haha.. Ajeeb betul Allah hadirkan rasa ni..🥺 Kadang rasa nak beli mesin scan nak scan perut hari² nak tengok baby hahah#firstbaby

2 Các câu trả lời

paling rindu bila dia asyik tido, bila dia dh bangun, gerak² tendang, punya excited ajak2 borak

2y trước

kannn kite usik dia , dia usik balik🤣😭sebakkk la rasa..masyaAllah betul Allah ciptakan manusida dlm perut ni😭

sy kalau rindu sy dgr heartbeat baby je guna fet doppler

2y trước

owh dah tgok kat google wahh best nyaa.. sis beli kat shopee ke..yg mana yg okay share link sis😁