Sakit perut

Normal eh 32weeks nk msuk 33 weeks. Perut asyik sakit je.. Asyik membuang je. Bru lega pstu sakit balik. Rse mcm angin asid dlm perut. Pstu rjin mengeras.. Cuma xde la kuar darah or lendir atau sakit contraction.. Btw, ni bukan tnda2 besalin kn..?.. #firstmom #ingintahu

3 Các câu trả lời

biasenye mmang akan sakit sbb bby mmenuhi ruang. amgin pon boleh jadi jgak tuu

1mo trước

Oh fhm.. Bile mkn je rse mcm prut kmbung bsr sgt dh.. Hahahha