baby's poop

is this normal? baby saya about to 3 months and fully fm. now she dua hari sekali je poop 🥺

baby's poop
3 Các câu trả lời

Sembelit tu. Texture 💩 baby yg normal bukan mcm tu

mcm sembelit ni sis

7mo trước

tukar susu sis

Tak normal

7mo trước

Kdg baby ni tak selamanya okay dgn susu tu. Dulu anak saya baru lahir okay je minum s26 sampai hilang kuning. Pastu dah minum beberapa bulan dia sembelit teruk sampai merah2 muka meneran nangis tak benti2. Mcm sakit. And supposedly tahi baby ni texture dia cair. Tp baby awak tahi berketul. Dia mungkin nampak okay tp dalaman kita taktau.