27 weeks

Hello , it is normal 27 weeks pregnant baby kurang bergerak , im so worry

36 Các câu trả lời

Sama la sy skrg 26 week gerakkan baby slow2 jer ada masa lambat betul dia gerak ,sy pun rasa risau juga hmmm…

x normal..kena rujuk kat hospital jika uri dok bwh..nnti takut baby lemas.kena thn kat wad bg depa jga

minum air sejuk, n try la usap2 perut n bercakap dengan bby utk kita tahu reaksi dia

sama.. selalu saya pujuk2 baby suruh aktif.. btw, mcm mana nak bezakan baby sedu dgn tendang?

sama lah, baby kurang gerak dah, diam je.. risau juga kalai mcm ni.. selalu usap2 dia bngun..

sy pn alami situasi mcm ni jgk... hrini 27w 5d... bby gerak halus² jer kdg rsau di buatny

sy kerap minum sejuk dgn mkn aiskrim coklet 🙈... baby aktif smpai tekencing2

Sis cuba minum air sejuk...normally minum air sejuk buat baby aktif sikit..

saye nak tanye 27minggu 4hari kandungan dah bape bulan ye

sama lah ...saya dah 2 hari kurang gerak 😭😭