Kaki krem kenapa ye Sb ape terjadinya krem

Nk tnye,kaki krem ape y perlu sy BT ye.. suplement apa y ok ye... sakitnya hanya tuhan je y tau

5 Các câu trả lời

First pregnancy saya kerap cramp. Tengah tidur pun boleh terjaga sebab cramping. Saya consult dengan gynae, gynae kata kemungkinan kekurangan magnesium dan pertambahan beban. Sebab kaki kita perlu tampung berat baby dan berat badan kita sendiri. Saya dapat 2 jenis ubat. Lepas tu cramping pun kurang dah. Nanti checkup, awak consult dengan doktor tau.

9mo trước

ok..terima kasih.. nti sy try tnye doctor ye.

sama sy pun sis..sy xleh minum susu nk muntah...so doc bg sy suplement kalsium ( OBICAL) sbb doc ckp biase ibu mengandung kena cukup kalsium utk ibu & baby dlm perut tu.

nale x cek doktor untuk sahkan punca? sy pun sama ... tp lepas cek doktor, doktor suruh sy pakai compression socks. so siang mmg pakai. malam tanggal.

minum susu sis..sya pn kerap kram masa 1st prgnant sbb jarang2 je minum susu...skrg yg 2nd kurang da sbb selalu minum susu hl.. pastu pki stokin masa nk tdo..

9mo trước

sy minum susu Anmum... start semalam br pakai stoking.. harap² lepas ni x JD la krem.. tq atas jwpan y d berikan..

sy cramp dagu.. nak mngigit pun ssh..asyik cramp.