Positif or negatif

Nk tnye pagi tdi check ade naik double line tp 1 terang 1 kabur skit . Tu mcm mne eh kire positif ke tuh ? Tu smpai check dua kali .

Positif or negatif
9 Các câu trả lời

UPT ni berbeza dgn OPK....bila dah nampak 2 line tu konfem pregnant tak kira kabur ke samar2 ke

4y trước

Ya tula maksud saya,awak dh check kan guna UPT dh dpt 2 line mksudnya positif pregnant 😅

Da terang tu positif.. janji 2 line. Samar sbb baru lagi kandungan tu.. hcg pon masih rendah.

4y trước

Ya same2..

Tahniah. Tu positif. Nanti lepas 3 @ 4 hri test lagi.

4y trước

Terima kasih sis alhamdulilah nnti try lagii

Positif in shaa allah mcm sya bru bru ne

4y trước

Yea saya masuk 4 mggu daa

thats positively pregnant....congratss

Positive.. Tggu 4 5ary ag.. Try lagi

Positive. InShaaAllah 😍

Da terang tu positif

Positif ni sis

4y trước

Alhamdulilahhh terima kasihnsis