Cara bersalin hospital kerajaan

Nk tnye laa .sy first time mngndung ..nn ttba sye nk beranak ..nn trus ke hospitl ..so time tu bru kita dftr untuk bersalin kn..time mngndung tu kita xyh dftr tuk bersalin kt hospitl tu lagi kn ? Mohon pncerahan

2 Các câu trả lời

Sampai dkt labour room tu suami yg akan urus semua kecuali suami jauh waris terdekat tlg uruskan. Itu kalau di hospital tempat saya la

ye btul.dh ade tanda nak bersalin bru g dftr dkt dewan bersalin