Keliru sakit mengeras

Nk tnye klw sakit2 mengeras tu sbnarnya kat bahagian bawah ke bahagian atas?

1 Trả lời

mengeras tu bila awak pegang awak rasa keras. baby duduk pada stu tmpt tu ja. doctor ckp kalau kerap sgt mengeras dlm 5-10minit tu boleh terus ke hospital

2y trước

sama la ada check juga kemarin dulu. tapi bukan dkt hospital sy check dkt klinik swasta. sbb xrasa baby aktif cuma rasa mengeras. tp baby mengeras lama. lepas tu okay. doctor check ckp baby atas lg dn belom ada bukaan lagi. sekarang dh 39w3d