Hi ibu2 , kalau scan 20w dah nmpak jantina tak ??

hi , nk tnya

12 Các câu trả lời

sya pun x sabar temujanji scan 6/10/ dah 20week nnti nak tau jgak gender baby kedua nieh... masa baby first boy dngan bangga nya dia kangkang luas2x bgi tngok telur dia 😂

sy bru nak scan hjug mgu ni, hrp bby dpt bg krjasama tnjuk jantina dia. sy excited sgt sbb anak first. nak shopping bju bbyy hahaha

boleh. saya scan 16w dah nampak. alhamdulillah repeat lagi 18w & 22 week pun masih sama. baruni scan pun masih sama gender

dah awak. sy scan 17 weeks pon da nampak jantina. tp nasib2 juga. kalau baby malu2 tutup, payah nak nampak hehe.

ikut nasib JG puan...sy da msk 22w still baby malu2 tak nak bagi tgk...

saya hari tu 18week x nampak.. dr suruh datang balik kalau dah 24week 😅

2y trước

hahaha jeles dekat org lain 18week dah nampak . saya hari tu x nampak lg 😂😂😂

Sy aritu g checkup 19w,dr scan ckp dh nampak dh.

dah boleh nampak Puan, saya 17 minggu nampak dah

Boleh sis. Sy seawal 17 minggu dh nmpk jantina

nampak klu posisi baby izinkan insyallah