Selepas keluar darah + lendir berapa lama ambil msa brsalin?

Nk tnya , pgi tdi sy keluar darah + lndir , p hsptl tp blm ade bukaan , skng ade sakit pggng mengeras tp tak kuat itu pun selang 30mint ke 1jam bru ade skit , biasanya ibu2 slps keluar tnda tu ambil msa brpa lma utk bsalin ye? #pleasehelp #ingintahu #firstbaby #f1rstimemom

2 Các câu trả lời

Bergantung pada kondisi masing masing. Kalau saya dalam masa 24 jam.

12mo trước

Semoga dipermudahkan urusan awak.

standby sis.. dlm masa sehari dua je lepas tanda tu kluar