Bleeding 7w3d

Hi, nk tnya pendapat. Smlm keluar keputihan coklat, pergi hospital doc cek ad luka kt vagina. Hari ni, keluar darah pula. Pergi klinik, misi kata benda biasa. Tp bila buang air kecil, keluar 5-6 titik darah. Terus pegi hospital. Doc cek, kata darah dr luka smlm. Scan td nmpk kantung kecil sgt kt screen. Doc minta sy rehat seminggu. Td, ad misi cdgkan dkt sy. klo nk thu detail keadaan kandungan, kn jmpa pkar & scan dr bwh sbb kandungan msih awal. Sy xtahu nk buat apa skang, patut sy terus prgi scan dgn doc pakar atau rehat dlu smnggu mcm doc sarankan? 😞 #firstbaby

2 Các câu trả lời

Saya pun ada rasa nak buat scan dari bawah nie,, sbb bby x nmpk jantung, lps tu tadi keluar darah sikit + lendir, doc dh check bawah dia kata mmg ad bleeding tp xteruk, pantau dri rumah dlu, klu mcm byk tu kena pegi hospital balik..

Kalau still ada,terus pergi hospital.mcm situasi saya seminggu spotting.memang dia cek menyeluruh.dia advise xleh angkat berat