Luka bawah perut

Nk tnya mommies smua , ad x yg pglaman mcm sy .. bhgian bwh perut , ats ari² luka .. sy xpnh ceaser .. tp sbb kn mse scan , doc letak tisu dkt bhgian tu & lap .. tisu tu kn kasar .. lps tu smpai skrg luka .. mcm² cream daa sy letak tp x hilang jgk .. pedih jgk la .. ad yg pnh kne mcm tu x ? Ap tips nk bg elok ye ? Tq ♥️

1 Trả lời

kulit senang luka kot

1y trước

tmpt lain xd plk sis .. kt situ je tu pn lps kne lap dgn tisu mse scan mula² prggy dlu ..