Demam waktu hamil

Nk tnya momies amalkn apa yer kalau rasa badan panas nk demam waktu mngandung ? sbb kata xleh amalkn makan panadol kan 🥺

29 Các câu trả lời

ambil bio c@vit c nutrilite amway sis..bhn organik slmt utk ibu hamil..bole pm sye 0124819480

Kalau saya terus ke klinik. Sebaiknya dapatkan ubat yang di preskripsi oleh doc

saya 12w makan panadol juga sis Dr kata boleh..tp mesti paracetamol

Boleh je mkn paracetamol sbb prnh demam juga doc bgi tu utk mkn

Panadol hosp bolh.. Tp kne ikut arahan doktr..

Boleh makan Panadol jika demam. Doktor bagi.

minum air banyak2 sis

mkn ubat homeopati

Panadol boleh