Bintik merah

Nk tnya mcm mna nk hilangkan bintik2 merah dkt mata bby ye???

Bintik merah
6 Các câu trả lời

Anak sy pun naik ruam macam ni dan sy tanya doktor dia cakap normal untuk bayi jd ruam ni,tak perlu sapu apa2 sbb akan hilang dgn sendiri.Kalau teruk sgt boleh jumpa doktor.

bepanthen terbaik sy guna licin muka ank cuma rm17 kot kt farmasi sapu nipis2 je

sy biarkn je sbp doktr ckp normal.. kalau dkat pp sy letak baby oil kjp je hlng

Sy guna snow lotion ..cepat je hilang ruam dekat muka , badan ..

Allahu..ksiannya syg ni... tunggu jwpn yg lain ya.sy pn nk tau

Cuba letak susu bdn? Atau buat tepung ubi mcm bedak sejuk