bersama dpo 5

hi, nk tnya. klau bersama waktu dpo 5 ada chance utk hamil ke ? #seriusnanya #pleasehelp

3 Các câu trả lời

Scientifically nk pregnant kena bersama on the ovulation day itself. Ovulation window 24hour je. Kena confirm betul2 bila ovulation day awak. Dpo 5 dah tk fertile sbb tu dipanggil Day Past Ovulation, dh lepas 😁 klu nk hamil boleh bersama few days sebelum ovulation day atau dlm masa 24jam awak dpt positive opk.

Kalau ada bersama hari sblum ovulasi and masa hari ovulasi maka chance tinggi. Kalau dah dpo5 baru nak bersama takde harapan dah sbab telur dah menetas dah masa ovulasi and telur tu blh hidup 12-24jam je.

kene betul2 confirm bila hari ovulasi