Pregnant & period

Nk tnya, boleh jadi ke kita period even tgh pregnant? Sbb sakit mcm senggugut time period #firstbaby #firstmom #ingintahu #pleasehelp

4 Các câu trả lời

Kalau maksud kmu, kmu mengalami sakit period cramp di awl kehamilan tu yes memang normal wak, sebab rahim kita sdg membesar dan nak membiasakan untuk janin membesar nt. dah tnya dr kat kk sakit mcm segungut ni normal asl jgn keluar darah berikutan dgn demam panas. tp klu kmu maksudkan period cramp+darah memang tak normal la, kena dtg klinik/klinik swasta secepatnya risau acaman keguguran.

2y trước

Tq for reply, dh confirm keguguran smlm dgn hosp

hi sis. masa sy pregnant 5w sampai 6w, perut sy memang sakit mcm nk period. tp tak period pn. orang kata memang normal sakit mcm tu. nnt dh lama hilang sndiri

Tak normal sis..klau sakit perut and period please pegi klinik segera

xboleh. drah yg keluar tu bukan darah period.