Berapa lama false contraction sblum bersalin

Nk tnya berapa lama masa y biasa mommy hadapi selepas rasa false contraction kemudian barulah betul2 bersalin Sy skrg 36w, merasa sikit2 dah tanda contraction.#ingintahu

1 Trả lời

saya pun sama sis 36w dah rasa jugak perut mengeras tp kejap jee . kadang baby tu gerak bergolek pun perut keras . banyak saya baca kalau mengeras kerap n sampai tangkap pinggang n betul² tak boleh tahan boleh lah ke hosp check . saya pun takde pengalaman n 1st mum . harap dipermudahkan.