Keluar susu kat hidung

Nk tanya mommy² semua . Anak saya baru 15hari saya memang campur susu badan dan formula . Bila bagi sendawa jaa susu keluar kat hidung boleh dikatakan kerap jugak . Ada tk itu bahaya untuk anak saya ? #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

overfeed kot sis..Sis bagi berapa oz?sebab bby dalam pantang minum susu sikit je..

2y trước

Wahh banyakny..Rasany overfeed tuu sis..Bby memang kalau die still nak lagi kadang bukan sebab lapar sis,tapi lebih kepada nak rasa something dekat mulut.Sebab bby saya masa 2bulan pun macamtuu sebelumnie..