Gender baby

Nk tanya minggu ke berapa boleh scan gender baby yer , skrg sy dh 14w

6 Các câu trả lời

Seelok nya 20 minggu. Tapi ada yang awal, ada yang 16-18 weeks. Ada setengah klinik scan gender 18weeks, ada setengah klinik 20 weeks

Kalau tempat saya kerja,16w dh boleh nampak, nak lagi jelas 20w,tapi bergantung pada posisi baby.kalau dia tak tunjuk,taknampak la😅

2y trước

Kat mane ye

Harituu doktor ckap kalau yakin boy boleh check ms 18week dah.. heheh sbb masa tu baby dh tunjok dh

kalau yakin bby boy biasa 18w dh nmpk jelas dh. better 20w scan. lgi sng nmpk

16w da boleh nampak..cari doc yang pandai cari posisi baby..

18w keatas tu pun Klau baby bagi kerja sama