breast pump

Nk tanya kat ibu2 pakai breast brand apa? Any recommended breast pump yg bagus tak? Saya mencari breast pump yg bagus, senyap dan tak bocor. Hmm setiap pump mesti basah baju

7 Các câu trả lời

Pump kena cari yg sesuai dgn breast sis sndri..trsalah beli pump juga hnya akan beri masalah lain pula pd sis..klau dok area klang valley, blh walk in ke kedai2 yg jual pump susu, blh test sndri pump yg sesuai dgn sis..blh google senarai kedai yg buat prkhidmatan tu

Asalnya saya pakai double pump, beli murah kat momo house. Pastu simpan duit and tukar handsfree jenama Freemie utk senang buat keje. Pastikan corong tu kena ikot saiz nipple yg betul. So far saya pakai ok sgt sbb xtumpah dan saiz cup tu pun kecil drpd hansfree lain.

4y trước

haah. bole guna motor yg momo punya. handsfree tu mmg dia jual bukan dgn motor skali. ape2 brand motor pun boleh. tp pd sy momo punya motor suction ok, bunyi pun xbising sgt. so xganggu kwn sblh msa kite pump. hihi

saya beli autumz hybrid moto dia wrna pink..tak pkai lg stnby utk sbb brslin bulan 11 ni

Saya guna double pump electric brand autumnz... x sakit & bunyi pun slow mcm x dengar ja...

4y trước

Beli dkt shoppee...

Saya pakai youha onyx. Banyak review bagus pakai onyx

Medela and spectra, tapi medela bunyi kuat

Jenama autumnz passion okay