Penyusuan baby

Nk tanya Breast kiri sy ni dulu pernah oprate sb ada ketulan.. Mmg dulu Dr prnh bg thu kalau dh oprate mmg akn ada problem untk menyusu baby sb ketulan tu akan tumbuh balik.. & skrg mmg btul apa Dr tu kata.. Breast kiri ni mmg susu xbyk maybe pnca ketulan tu. Skrg sy blh df baby sy belah kanan je.. Kdang2 sy bg df juga blah kiri cuma bby xpuas minum.. Soalan nya kalau df belah kanan je ok ke.? Berat baby boleh naik x kalau df kanan je? Ke mmg kena bg dua2 blah jugak..? Maaf kalau soalan mengelirukan😅

1 Trả lời

kalau kita just bagi sebelah kanan je. nanti breast akan besar sebelah. belah kanan ni besar sikit. dari segi kenyang ke tak tu.. baby akan kenyang dan gain weight seperti biasa