Introduce telur

Nk kne bg telur kuning dlu or putih dlu? Or both? Ank sy nk masuk 8 bulan da.. Cara masakan mcm mne pula?

6 Các câu trả lời

Nurse kata telur kuning. Tapi sis kena ikut 4 day rule. Supaya tahu klu baby ada alahan dgn telur atau tak. Telur puyuh pun boleh.

anak sy 6 bulan sy bg mkn telur dadar terus. tp lecek2 sangat halus. no sugar no salt

Kena asing2 ke? Hehehe tak tau pulak..asal masak sempurna boleh kut. Share resepi telur sis

5y trước

Aritu sy buat scramble sebiji telur.. means kuning putih skali.. tp alhamdulillah anak sy okay je.. kali kedua sy bg telur rebus.. pun alhamdulillah okay je ank sy mkn.. alhamdulillah xde alahan pape

Saya tak bagi anak makan telur sampai umur 1 tahun

5y trước

Tak pasti la.saya bg dua2 anak saya makan telur selepas setahun..tak ada alergy apa2..setahu saya bg awal boleh meyebabkan risiko alergy

Kuning shja😁

Kuning rasanya .