Upt samar, period delay 6 hari

Ni kira positive ke? Ptg tadi cek. Tgk2 mcm samar. 6 hari dah xperiod. Nervous pula

Upt samar, period delay 6 hari
2 Các câu trả lời

inshaAllah ada dah tu sis, line depan tu color pink. Nanti repeat upt pakai brand dip & tell atau clear blue ye mesti terang. Sebab strip upt color hijau ni kalau hormon hcg tu tinggi baru pekat line pink depan tu

Selalunya upt positive Walaupun samar2.. Cuba guna upt jenama lain ataupun tunggu beberapa hari baru cek balik.

5mo trước

Nervousnyaa. Still xperiod lg ni